Az acai berry és a fogyás

Le akarsz fogyni? Erre vitathatatlanul az acai berry a legalkalmasabb készítmény. Nyáron számos híresség válik a közfigyelem tárgyává: mikor nyaral a lesifotósok azt figyelik, hogyan néznek ki. Óriási nyomás van rajtuk, hogy a fürdőruhában is tökéletesen mutassanak. És éppen ezért ők is az acai berryhez fordulnak, hogy alakjukat segítsen tökéletessé kovácsolni. A csinos test az acai berry segítségével rövid időn belül elérhetővé válik, ha odafigyelünk arra, hogy mit eszünk és mellé mozgunk is még egy keveset.

acaiberri

Miért érdemes az acai berryt választani az ideális testsúly eléréséhez?

Az acai berry számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, melyek egymás hatását erősítve gyorsítják meg a fogyási folyamatot. Először is az acai berry elnyomja az étvágyat és így biztosítja azt, hogy az egyes étkezések között nem éhezünk, meg és nem támad kedvünk a nassolásra. Másodszor az acai berry fokozza a test energiáit, úgy hat, mintha a használó kétszer annyit edzene, mint egyébként. Harmadszor az acai berry részt vesz az anyagcsere folyamatokban, fokozza annak működését, így növeli a szervezet sebességét és hatékonyságát. A test könnyebben emészti meg a táplálékot és egyszerűbben méregtelenít is. E tulajdonságok együttesen egy rendkívül hatékony fogyást eredményezhetnek, ha életmódunkat is kicsit egészségesebbé tesszük.

Vannak más előnyei is az acai berrynek?

Az acai berry nemcsak a fogyásban segít, hanem a test általános egészségét is visszaállítja. Például az acai berry 19 különböző aminosavat tartalmaz, melyek létfontosságúak a test növekedéséhez, javításához és karbantartásához. Továbbá az acai berry fehérjében, káliumban, kalciumban, rézben, magnéziumban és cinkben gazdag, melyek létfontosságúak a szervezetünk számára. Sőt az acai berry igen gazdag omega-3 zsírsavakban és növényi szerolokban, melyek segítik megőrizni szívünk egészségét, valamint az emésztés helyes működéséhez is hozzájárulnak. Azonban a legfontosabb, hogy az acai berry rengeteg rostot tartalmaz, ami különösen hasznos az emésztőrendszer felgyorsításában. Ennek eredményeképpen az acai berry a fogyás eszköze és az életben való egészséges egyensúlyt is megteremti.

Világunk egyre kövérebb. A fejlett országok lakóinak körülbelül kétharmada túlsúlyos és ezeknek mintegy harmada elhízott. Magyarországon is hasonló a helyzet. Annak ellenére, hogy látszólag végtelen számú étrend kiegészítőt, fogyókúrás és diétás ételt fogyasztunk, derékvonalunk folyamatosan növekszik. De miért nem működnek ezek?

Az elhízás-járványnak rengeteg oka van: ezek közül is a legkiemelkedőbb a gyors ételek fogyasztása és a mozgásszegény életmód. A modern technológia komfortossá tette az életet, így ma már könnyen lehetünk lusták. Nem is kell elmozdulni a számítógép elől, hiszen már számos helyről szállítanak házhoz ételeket.

Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!